Lichtstraat voorbeelden en referenties

Bent u er nog niet zeker van of een lichtstraat, ook wel platdakraam genoemd, ook iets voor u kan betekenen? Bekijk hieronder voorbeelden van reeds gerealliseerde projecten, en laat u overtuigen door de indrukwekkende toename aan woongenot die een lichtstraat kan verwezenlijken.

Wat we aan u laten zien is maar een kleine greep uit een groot aantal geslaagde projecten die de Lichtstraatspecialist heeft gerealiseerd, uiteraard bij stuk voor stuk zeer tevreden klanten.


Lichtstraat type: BU200, Lessenaars-dak

Aluminium lichtstraten van het type BU200 hebben zoals de naam al aangeeft de vorm van een lessenaar, dat wil zeggen met een enkele schuine kant. Deze lichtstraat komt vaak voor ter plaatse van de aansluiting van een plat dak en een gevel. Denk hierbij aan een aanbouw of overkapping en de aangrenzende gevel.
Bekijk lessenaarsdak lichtstraten


Lichtraat type: BU50, zadeldak

Aluminium lichtstraten van het type BU50 hebben zoals de naam al aangeeft de vorm van een zadeldak, dat wil zeggen met dubbele schuine kanten. Deze lichtstraat komt net als de BU200 vaak voor op een plat dak, vandaar de bijnaam platdakraam. Deze lichtstraat wordt zodoende voornamenlijk toegepast op het dak van een bungalow, aanbouw of overkapping. Een andere toepassing is die op de nok van het dak, zodat de lichtstraat in lijn met het zadeldak ligt.
Bekijk zadeldak lichtstraten


Maatwerk lichtstraten

De Lichtstraatspecialist is naast het standaard assortiment ook gespecialiseerd in maatwerk. Het team van De Lichtstraatspecialist beschikt over alle kennis die nodig is om ook complexere opdrachten tot een perfect eindresultaat te brengen, van ontwerper en ingenieur tot topmonteurs.
Bekijk onze maatwerk lichtstraten