Aluminium Lichtstraten

Mede door 20 jaar ervaring en ontwikkeling van 2 eigen systemen kunnen wij ons inmiddels een ware specialist noemen op het gebied van lichtstraten, hierdoor hebben onze lichtstraten voordelen tegenover andere systemen op de markt. vooral op het gebied van isolatie blinken onze constructies uit.

Waarom een aluminium lichtstraat?


>> Ongeveer 500% meer licht binnen dan door een normaal raam.
>> Aluminium is een zeer duurzaam product, het is 100% recyclebaar en het heeft een lange levensduur.
>> Het is onderhoudsarm door de goede kwaliteit van de coating. Vuil heeft vrijwel geen grip op deze strakke en gladde laag. Daarbij is de coating goed bestand tegen de uv-straling van de zon en zal het kozijn zijn kleur goed behouden. Dit zal onderhoud voorkomen en dus geld besparen.
>> De profielen zijn voorzien van een thermische onderbreking. Hierdoor beschikken de kozijnen(lichtstraten) over zeer goede isolerende kwaliteiten.
>> De aluminium kozijnen kunnen in verschillende stijlen worden uitgevoerd, zodat er voor iedere situatie een passende uitstraling verkrijgbaar is.
>> Aluminium kan zeer slank worden uitgevoerd omdat het een stijf en maatvast materiaal is. Kunststof en hout kunnen dit bijvoorbeeld niet.
>> Aluminium neemt geen vocht op, zwelt, rot, krimpt, splijt en kraakt niet.


Projecten